Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  ППМ статистика

Најмногу купени кредити

Поз Корисничко име Држава
1 marco1980 Полска
2 Linus Dahlgren Шведска
3 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка lenuska Република Чешка
Погледни ја целата графика

Најмногу верифицирани препорачани менаџери

Поз Корисничко име Држава Број
9 Maxi24 Аргентина 841
10 Public account Словачка 749
11 tian76 Шведска 694
Погледни ја целата графика

Најмногу претплатени денови на ПРО пакет во хокеј

Поз Корисничко име Држава Денови
1 Сопственик на ПРО пакет Унгарија Boczy Унгарија 8760
2 Сопственик на ПРО пакет Словачка Jozef11 Словачка 6753
3 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка jilas13 Република Чешка 6048
Погледни ја целата графика

Најмногу претплатени денови на ПРО пакет во фудбал

Поз Корисничко име Држава Денови
1 Сопственик на ПРО пакет Шпанија jmlibreria Шпанија 5586
2 Сопственик на ПРО пакет Швајцарија Asco1 Швајцарија 5475
3 Сопственик на ПРО пакет Словачка Stupi Словачка 5207
Погледни ја целата графика

Most days of PRO pack subscription in handball

Поз Корисничко име Држава Денови
1 Сопственик на ПРО пакет Унгарија Boczy Унгарија 6020
2 Сопственик на ПРО пакет Германија Juergen1962 Германија 4394
3 Сопственик на ПРО пакет Франција Machaquito Франција 4380
Погледни ја целата графика

Most days of PRO pack subscription in basketball

Поз Корисничко име Држава Денови
1 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка cahoun82 Република Чешка 4740
2 Сопственик на ПРО пакет Германија Juergen1962 Германија 4015
3 Сопственик на ПРО пакет Словенија nenadmark Словенија 3837
Погледни ја целата графика

Најмногу потрошени кредити на опции од ПЛУС пакетот во хокеј

Поз Корисничко име Држава Број
1 Сопственик на ПРО пакет Германија Obelix80 Германија 39738
2 homerzimpzon Италија 31585
3 Сопственик на ПРО пакет САД Headhog САД 27599
Погледни ја целата графика

Најмногу потрошени кредити на опции од ПЛУС пакетот во фудбал

Поз Корисничко име Држава Број
1 Alexdeb Унгарија 23526
2 Сопственик на ПРО пакет Германија siebi68 Германија 15093
3 Dojuso Германија 14026
Погледни ја целата графика

Most credits spent on PLUS pack features in handball

Поз Корисничко име Држава Број
1 Linus Dahlgren Шведска 53932
2 Huddy Република Чешка 49555
3 lujoman Шведска 32909
Погледни ја целата графика

Most credits spent on PLUS pack features in basketball

Поз Корисничко име Држава Број
1 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка lenuska Република Чешка 41173
2 Сопственик на ПРО пакет Словачка conradi Словачка 19104
3 Linus Dahlgren Шведска 19069
Погледни ја целата графика

Најмногу организирани кредитни турнири во хокеј

Поз Корисничко име Држава Број
1 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка mosbar Република Чешка 66
2 homerzimpzon Италија 30
3 wildone79 Република Чешка 29
Погледни ја целата графика

Најмногу организирани кредитни турнири во фудбал

Поз Корисничко име Држава Број
1 MarcinK Полска 24
2 Сопственик на ПРО пакет Италија fritzus Италија 23
3 ales72 Република Чешка 20
Погледни ја целата графика

Most credit tournaments organized in handball

Поз Корисничко име Држава Број
1 Капитен на националниот тим Романија leonidas2 Романија 20
2 pablomoyelak Аргентина 16
3 Главен модератор Zdenall Република Чешка 16
Погледни ја целата графика

Most credit tournaments organized in basketball

Поз Корисничко име Држава Број
1 Сопственик на ПРО пакет Франција babou45 Франција 31
2 Главен модератор Zdenall Република Чешка 31
3 metro56 Португалија 17
Погледни ја целата графика

Најмногу креирани пакови

Поз Корисничко име Држава Број
1 Сопственик на ПРО пакет Франција Tetaslap Франција 16
2 Сопственик на ПРО пакет Латвија ZalmansG Латвија 16
3 Сопственик на ПРО пакет Словачка conradi Словачка 14
Погледни ја целата графика

Најмногу креирани клубски знаменца (Фудбал)

Поз Корисничко име Држава Број
1 Сопственик на ПРО пакет Словачка conradi Словачка 44
2 Капитен на националниот тим Австрија menoa Австрија 16
3 Сопственик на ПРО пакет Италија montmar Италија 15
Погледни ја целата графика

Најмногу креирани клубски знаменца (Ракомет)

Поз Корисничко име Држава Број
1 Сопственик на ПРО пакет Словачка conradi Словачка 44
2 Сопственик на ПРО пакет Словачка Pit Stastny Словачка 12
3 Сопственик на ПРО пакет Словачка Klero Словачка 11
Погледни ја целата графика

Најмногу креирани клубски знаменца (Kошарка)

Поз Корисничко име Држава Број
1 Сопственик на ПРО пакет Словачка conradi Словачка 50
2 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Dmitri Annin Република Чешка 11
3 Lada Togliatty Русија 10
Погледни ја целата графика