Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка Pit Stastny

Мемаџер ID: 1014031

Пријатели


Вкупно пријатели: 245
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2012-05-16 (Позиција: 605768)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Логирања 10743 (Позиција: 634)
Активност 2y 2m 28d 0h 0m (Позиција: 349)

Тимови


Хокеј тим
Словачка Business 2020
Словачка III.11
Искуство
536 - ветеран
Фудбалски тим
Словачка TEST d Best
Словачка III.13
Искуство
226 - професионален
Handball team
Словачка Xmas Star
Словачка IV.17
Искуство
1003 - експерт
Basketball team
Словачка DestinyLight
Словачка III.3
Искуство
283 - професионален

Менаџерски награди


10x
30x
27x
156x
259x
187x
82x
79x
106x
99x
71x
132x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-10-17 09:34:43
2021-10-16 22:11:03
2021-10-16 19:11:45
2021-10-16 08:17:28
2021-10-15 17:28:07