Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Пропаганда

Ако нов корисник се регистрира преку вашиот линк подолу,добивате награда во вредност од 5% од кредитите купени од тој корисник.Можете да го праќате линкот на пријатели или да го користите секаде на интернет(на пр. на вашиот вебсајт или пак на вашиот профил на некоја социјална мрежа и слично).

Освен од одредба од кредити купени од вашите реферали,вие исто така добивате 3 кредити за секој спорт во кој вашите реферали ќе достигнат менаџерско искуство 11.

Вашиот реферал линк: http://www.powerplaymanager.com/r23

Можете да ги користите нашите банери и флаери или да праќате е-маил на вашите пријатели користејќи ги нив.Веќе имаме создадено ваш линк во кодот на банерот и во е-маилот со препорака.


ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:
- Не добивате провизија од ркедити купени преку СМС пораки заради тоа што овој начин на купување кредити обезбедува минимален профит!
- Вашиот реферал линк не е содржан во нашите флеш банери!Овие банери се означени со предупредувачка порака.