Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1265 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Помошници

PPM состаноци
Komárno,
19.09.2020 13:00
Број на менаџери: 21
Кликни овде и регистрирај се!

Дали има нешто во играта што не разбирате? Дали ви треба совет?

Можете да ги прашате нашите помошници за совет. Пратете им порака и тие ќе ви помогнат со задоволство.
Корисник Јазик  
Капитен на националниот тим Шпанија Deudermont Español, Argentina Español, Chile Español, España English 
Преведувач rainmaker130 Ελληνικά English 
Помошник stofa Svenska Norsk English 
Личност блиска на PPM тимот canucks357 English 
Капитен на националниот тим Белорусија Cerber88 English Беларуская 
Капитен на националниот тим Германија Schlumpf Deutsch English 
Капитен на националниот тим Естонија Salme English Eesti 
Модератор saint2e English 
Капитен на националниот тим Венецуела JohnDragon Español, Argentina Español, Chile Español, España English 
Помошник LeChitsya Русский English 
Капитен на националниот тим Хрватска Iniesta1 English Hrvatski 
Капитен на националниот тим Русија biatlon2000 Русский English 
Капитен на националниот тим Финска cd008 Suomi English 
Личност блиска на PPM тимот McRoyal Deutsch English 
Помошник cnlobo 中文 English 
Помошник sazy Mакедонски English 
Помошник Chipy DT Español, España Español, Chile English 
Капитен на националниот тим Иран MindMaster فارسی English 
Главен уредник на PowerPlay магазинот Chiraq Crnogorski English 
Помошник Patty16 Slovenčina Čeština English 

Можете да ги контактирате овие помошници на следниов јазик: English English