Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1265 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Нови менаџери

Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Ова е местото каде што можете да видите неодамна регистрирани менаџери од вашата земја. Употреба на селекцијата филтер за да ја видите најновите менаџери од други земји.

Изаберете земја: Изберете јазик:

Држава Корисник Јазик Налогот е создаден  
Словачка Csabesz72 2020-09-21 22:37
Словачка Tenebris666 2020-09-21 13:08
Словачка Peki97 2020-09-20 00:30
Словачка Muki 31 2020-09-19 08:03
Словачка Muki 36 2020-09-19 07:32
Словачка annabellequ16 2020-09-18 20:14
Словачка MICHALKOZAKOV 2020-09-18 19:03
Словачка Whey 2020-09-18 12:06
Словачка Róbert Maňka 2020-09-17 13:51
Словачка elbaqc16 2020-09-17 09:38
Словачка Keho to zaujima 2020-09-15 15:52
Словачка Robert Gulka 2020-09-14 22:15
Словачка morko1987 2020-09-14 13:25
Словачка jeromeqq11 2020-09-14 03:39
Словачка Branislav Richnavský 2020-09-12 17:00
Словачка motodolb 2020-09-12 11:30
Словачка minkomeister 2020-09-08 09:53
Словачка MarvinRarab 2020-09-07 07:06
Словачка MinnoSVK 2020-09-06 20:12
Словачка matoz5 2020-09-05 22:32