Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1265 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Блокади

PPM состаноци
Prešov, Pizza na rohu
08.05.2010 18:00
Број на менаџери: 15
Видете кои дојдоа и превземаа фотографии!
ID Датум и време Mенаџер Казна Доделени од Акција
240300 2020-09-26 15:45:18 Paveltus Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240299 2020-09-26 15:45:16 Georgtus Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240298 2020-09-26 15:44:22 materto Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240297 2020-09-26 15:44:20 matersko Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240296 2020-09-26 15:44:20 maserto Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240295 2020-09-26 15:43:15 matej116 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240294 2020-09-26 15:43:13 matejkoi Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240293 2020-09-26 15:43:12 matej1122 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240292 2020-09-26 15:43:08 majert Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240291 2020-09-26 15:43:07 matered Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240290 2020-09-26 15:43:06 matrez Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240289 2020-09-26 15:40:43 matersok Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240288 2020-09-26 15:38:50 chrisbu1 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240287 2020-09-26 15:38:47 wendiaf1 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240286 2020-09-26 15:38:44 aidaoq1 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240285 2020-09-26 15:38:42 pennywe16 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240284 2020-09-26 15:38:39 bertieqk4 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240283 2020-09-26 15:37:48 Nezar Radwan Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240282 2020-09-26 15:37:45 Sandzheev987 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240281 2020-09-26 15:37:41 Douglaslok Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240280 2020-09-26 15:37:38 flossieyf2 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240279 2020-09-26 15:37:35 jasminezr2 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240278 2020-09-26 15:37:33 claricegu18 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240277 2020-09-26 15:37:29 Edwardbag Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
240276 2020-09-26 15:37:26 alfredagq4 Профилот е блокиран Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Детали
- сиво обоениот текст значи дека казната е укината.