Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1265 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  PowerPlay Manager тимот

Изаберете земја:


Основачки членови

Основачки член на PowerPlay Manager е еден од тројцата сопственици на проектот и главните администратори на целата игра.

Основачи на PowerPlay Manager проектот Gioel Словачка Словачка
Основачи на PowerPlay Manager проектот tuttle Словачка Словачка
Основачи на PowerPlay Manager проектот maxo Словачка Словачка

Customer care directors

Customer care director makes sure the customer care is on the highest possible level, provides support to customers, assistance with payments and looks after the community.

Директор за подршка dario Хрватска Хрватска

Програмери

Развивачот на PowerPlay Manager проектот е одговорен за дизајнирање на играшките принципи, текстови, графички елементи и дури и самото програмирање.

Развивач во PowerPlay Manager проектот gord007 Република Чешка Република Чешка
Развивач во PowerPlay Manager проектот Matej Hudec Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот obino13 Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот P3PO Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот Charlie09 Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот Filip Vydra Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот Ondro Tichý Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот jakublonc Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот mpet1995 Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот DevilQoOo Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот michalpavlovic Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот Vrato Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот goloTM Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот Daltik Словачка Словачка
Развивач во PowerPlay Manager проектот vlady Словачка Словачка

Програмери за преносот во живо

Програмерот за преносот во живо е одговорен за дизајнирање на играчките принципи и создавање текстови за емитувања на натпреварите во живо и ждребките.

Развивач во живо ttopi Република Чешка Република Чешка
Развивач во живо Mazakis Република Чешка Република Чешка

Главни маркетинг офицери

Шефот за маркетинг води група од маркетинг специјалисти на кои главна задача има е да ја промовираат играта и да преговараат за партнерство со други њеб сајтови или компании.

Главен маркетинг менаџер Július Vencel Словачка Словачка

Маркетинг специјалисти

Главна задача на маркетинг специјалистот е да ја промовира играта и преговара за партнерство со други веб сајтови или компании.

Маркетинг специјалист veroslovak Словачка Словачка
Маркетинг специјалист Riksha Словачка Словачка
Маркетинг специјалист mimi mimi Словачка Словачка
Маркетинг специјалист Gabriela Kosibová Словачка Словачка
Маркетинг специјалист maTTko Словачка Словачка

Графичари

Графичкиот уметник на PowerPlay Manager проектот е одговорен за креирање на графичките елементи во играта.

Графички уметник podkom Словачка Словачка
Графички уметник Knoky Словачка Словачка
Графички уметник Fishinqo Словачка Словачка
Графички уметник Maxik Kesa Словачка Словачка

Претпоставен на Gamemasters

Gamemasters претпоставениот го води тимот на gamemasters чии задачи се да ги најдат измамниците и сопствениците на повеке тимови и да ги казнат.

Gamemasters' супервизор Ramon Diaz Аргентина Аргентина

Gamemasters

Главната задача на гејммастерите е да се најдат измамниците и играчите со повеќе тимови и да ги казнат.

Gamemaster franciscoer Аргентина Аргентина
Gamemaster Ankhesenamun Унгарија Унгарија
Gamemaster lubosko Словачка Словачка

Support teams' supervisors

A support team's supervisor oversees the work of the captains and other members of the national support teams.

Надзорник на тимот за подршка Niklazzon Шведска Шведска

Капитени на националните тимови за поддршка

Капитен е лидер на Националниот тим за подршка.Главна задача на капитенот е да се грижи за локалната заедница на корисници.

Капитен на националниот тим Аргентина D49 Аргентина Аргентина
Капитен на националниот тим Австрија menoa Австрија Австрија
Капитен на националниот тим Белгија wannes88 Белгија Белгија
Капитен на националниот тим Босна и Херцеговина NPRR Босна и Херцеговина Босна и Херцеговина
Капитен на националниот тим Белорусија Cerber88 Белорусија Белорусија
Капитен на националниот тим Бразил Jhonatã Melo Бразил Бразил
Капитен на националниот тим Швајцарија rolist Швајцарија Швајцарија
Капитен на националниот тим Колумбија edy2407 Колумбија Колумбија
Капитен на националниот тим Германија Schlumpf Германија Германија
Капитен на националниот тим Данска Ambya Данска Данска
Капитен на националниот тим Алжир chabbi islem Алжир Алжир
Капитен на националниот тим Шпанија Deudermont Шпанија Шпанија
Капитен на националниот тим Естонија Salme Естонија Естонија
Капитен на националниот тим Финска cd008 Финска Финска
Капитен на националниот тим Грузија Omari Jangavadze Грузија Грузија
Капитен на националниот тим Грција kkoulgr Грција Грција
Капитен на националниот тим Хрватска Iniesta1 Хрватска Хрватска
Капитен на националниот тим Унгарија ferrri Унгарија Унгарија
Капитен на националниот тим Иран MindMaster Иран Иран
Капитен на националниот тим Италија caiocullen Италија Италија
Капитен на националниот тим Литванија CHAosas Литванија Литванија
Капитен на националниот тим Латвија IvetuC Латвија Латвија
Капитен на националниот тим Мароко Idriss Achrit Мароко Мароко
Капитен на националниот тим Перу Luis Gomez Перу Перу
Капитен на националниот тим Португалија nmsc Португалија Португалија
Капитен на националниот тим Романија leonidas2 Романија Романија
Капитен на националниот тим Русија biatlon2000 Русија Русија
Капитен на националниот тим Србија Kanach Србија Србија
Капитен на националниот тим Венецуела JohnDragon Венецуела Венецуела

Членови на националниот тим за поддршка

Главна задача на членот на националниот подржувачки тим е да му асистира на капитенот при делување со корисниците од локалната заедница.

Членови на националниот тим за поддршка Аргентина jonak Аргентина Аргентина
Членови на националниот тим за поддршка Аргентина Diego69 Аргентина Аргентина
Членови на националниот тим за поддршка Аргентина elpibedlosastilleros Аргентина Аргентина
Членови на националниот тим за поддршка Бразил zehgomes Бразил Бразил
Членови на националниот тим за поддршка Бразил sherpinha09 Бразил Бразил
Членови на националниот тим за поддршка Естонија roozaelevant Естонија Естонија
Членови на националниот тим за поддршка Финска MeeGo Harmattan Финска Финска
Членови на националниот тим за поддршка Унгарија arkrektor Унгарија Унгарија
Членови на националниот тим за поддршка Иран essse Иран Иран
Членови на националниот тим за поддршка Перу Brodanger Перу Перу
Членови на националниот тим за поддршка Португалија xxflip Португалија Португалија
Членови на националниот тим за поддршка Романија stefg Романија Романија
Членови на националниот тим за поддршка Романија Juniorul Романија Романија
Членови на националниот тим за поддршка Русија MIRACLE80 Русија Русија
Членови на националниот тим за поддршка Украина atzek Украина Украина

Преведувачи

Основната задача на одреден преведувач е да обезбеди квалитет на преводите во неговиот / нејзиниот јазик.

Преведувач jerre Белгија Белгија
Преведувач lars74 Бугарија Бугарија
Преведувач karlik nos Белорусија Белорусија
Преведувач Azk Бразил Бразил
Преведувач JefersonGremio Бразил Бразил
Преведувач Dozzie Чиле Чиле
Преведувач Passby Кина Кина
Преведувач suibianshiwan Кина Кина
Преведувач Taekwandy Данска Данска
Преведувач jose11ant Шпанија Шпанија
Преведувач korvpallur Естонија Естонија
Преведувач Mitte Keegi Естонија Естонија
Преведувач hammaskipu77 Финска Финска
Преведувач Dunnock Финска Финска
Преведувач rainmaker130 Грција Грција
Преведувач kyriakos7 Грција Грција
Преведувач panos777 Грција Грција
Преведувач Otpisani Ivan Хрватска Хрватска
Преведувач WalterWhite Хрватска Хрватска
Преведувач Huntsabi Унгарија Унгарија
Преведувач zoltank8 Унгарија Унгарија
Преведувач winner13 Иран Иран
Преведувач ET Parma 2007 Италија Италија
Преведувач goan21 Италија Италија
Преведувач do1 Литванија Литванија
Преведувач padejas Литванија Литванија
Преведувач marcux1 Латвија Латвија
Преведувач aigarinjsh Латвија Латвија
Преведувач Jalal 10 Мароко Мароко
Преведувач BahaMan007 Малезија Малезија
Преведувач Maple0045 Холандија Холандија
Преведувач Grzegorz Franek Полска Полска
Преведувач Kurt LeBeau Русија Русија
Преведувач pavlyk Русија Русија
Преведувач Vlaxs Србија Србија
Преведувач Primorc Словенија Словенија
Преведувач NiceJorgen Шведска Шведска
Преведувач İhsan Akın Турција Турција
Преведувач jeodemp Турција Турција
Преведувач ak904 Кинески Тајпеј Кинески Тајпеј
Преведувач SergiyKondyuk Украина Украина
Преведувач MaxOo САД САД

Шеф на модераторите

Шефот на модератор го раководи тимот на модераторите, чии главни задачи се да бидете сигурни дека правилата на форумите, на поштата и на флеш разговорите се проследени да ја избришат несоодветни пораки и да се казнат правилно прекршоците.

Главен модератор Zdenall Република Чешка Република Чешка

Модератори

Модераторот ја прави сигурноста дека правилата на форумите, на поштата и на флеш разговор се следат. Модераторот брише несоодветни пораки и казнува правилно прекршоци.

Модератор jvr826 Аргентина Аргентина
Модератор kokolino_ Бугарија Бугарија
Модератор Luis Бразил Бразил
Модератор saint2e Канада Канада
Модератор lxilikepal Кина Кина
Модератор chenhaijun0926 Кина Кина
Модератор jhondeibygomez Колумбија Колумбија
Модератор sergej158 Република Чешка Република Чешка
Модератор otrap Република Чешка Република Чешка
Модератор leopard2 Египет Египет
Модератор Djalmha Шпанија Шпанија
Модератор diabolik37 Франција Франција
Модератор jegenda Хрватска Хрватска
Модератор jules68 Унгарија Унгарија
Модератор frecsi Унгарија Унгарија
Модератор BegbieHu Унгарија Унгарија
Модератор RoBour Унгарија Унгарија
Модератор everlastingz Италија Италија
Модератор asersjd Латвија Латвија
Модератор nourvitch Мароко Мароко
Модератор JesR1988 Холандија Холандија
Модератор fafito Перу Перу
Модератор Davidian Полска Полска
Модератор colunas03 Португалија Португалија
Модератор Gogsi Србија Србија
Модератор Konohamaru Србија Србија
Модератор j400 Словачка Словачка
Модератор saimko Словачка Словачка
Модератор Kremi Словачка Словачка
Модератор 1515 Украина Украина
Модератор tescosamoa САД САД

Шеф на тестерите

Шефот тестер води тимот на тестерите, чии главни задачи се за да ги тестираат новите карактеристики на играта и за пребарување и поправање на грешките во играта.

Главен тестирач nikolalc Србија Србија

Тестери

Тестерот тесно соработува заедно со програмерите и е одговорен за тестирање на новите карактеристики на играта и за пребарување и пријавување на грешки во играта.

Контролор Sondik Република Чешка Република Чешка
Контролор mira Република Чешка Република Чешка
Контролор PeterGuty Словачка Словачка
Контролор RóbertMaňka Словачка Словачка
Контролор peterko16 Словачка Словачка
Контролор Vladimír Kollár Словачка Словачка
Контролор Alex Con Словенија Словенија