Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка sx19

Мемаџер ID: 800
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 473
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2007-05-28 (Позиција: 716)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Пол
Логирања 7132 (Позиција: 1964)
Активност 2y 20d 23h 41m (Позиција: 427)

Тимови


Фудбалски тим
Словачка Outsiders
Словачка III.3
Искуство
3077 - експерт

Менаџерски награди


33x
74x
33x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-02-28 15:38:54
2020-02-27 20:21:28
2020-02-27 09:10:46
2020-02-26 16:39:29
2020-02-26 09:17:23