Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  PPM состаноци

PPM состаноци
Košice, arenabowlingpub.sk/i
22.10.2011 16:00
Број на менаџери: 27
Видете кои дојдоа и превземаа фотографии!
Овде можете да се пријавите на состаноци во иднина на кои сакате да учествувата.Овие состаноци имаат одредени датуми и локација. Можете да изберете држава и година од филтерот или пак можете да ги видите сите состаноци без оглед на нивниот датум или држава.

Изаберете земја: Година:

Претстојни состаноци

Град Дата Local time Организатор Менаџери Локација Форуми Акции