Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Public account

Мемаџер ID: 23
Слика е отстранета.

Пријатели
Нема пријатели...

Кажи на другите


Не кажуваш ништо...

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2007-04-13 15:46:45
Држава и регион Словачка Словачка, Bratislavský
Јазици
Логирања непознато

Тимови


Хокеј тим
Словачка Public Account
Словачка IV.2
Искуство
4717 - експерт
Фудбалски тим
Словачка Public account
Словачка IV.2
Искуство
5113 - експерт
Handball team
Словачка Public account
Словачка IV.3
Искуство
4022 - експерт
Basketball team
Словачка Public account
Словачка IV.9
Искуство
3626 - експерт

Менаџерски награди


Последни логирања


2023-01-08 13:34:09
2023-01-08 06:44:25
2021-10-20 08:54:14
2020-03-25 16:02:34
2019-08-31 09:32:54