Постанете партнер на PowerPlay Manager


    - Дали си заинтересиран да соработуваш со PowerPlay Manager?

    - Дали сте заинтересирани да ја претставете својата вебстрана во PowerPlay Manager?

    - Дали сте заинтересирани за размена на банери со PowerPlay Manager?

Молам, контактирајте не на e-mail адресата support@powerplaymanager.com. Можете да ни пишувате на англиски, германски, хрватски, српски, чешки или словачки јазик. Ве молам не заборавајте да наведете url од вашата вебстрана и ваш контакт.

Очекуваме соработка.

PowerPlay Manager тимот