Изгубена лозинка

Внесете ја e-mail адресата, која сте ја внеле за време на регистрирањето, На таа e-mail адреса ќе ви биде пратен линкот. Кога ќе кликнете на линкот, новата лозинка ќе биде генерирана и пратена на вашиот e-mail. Подоцна може да ја промените лозинката во подесувањата. Доколку и понатаму имате проблем, слободно контактирајте не на support@powerplaymanager.com.