Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  FAQ - Најчесто Поставувани Прашања

Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.

Други

1. Дали е тоа можност да пишувам на странски дискусии?
2. Што е тоа јавен акаунт?
3. Can I get my team back if it was taken from me?


Други

1. Дали е тоа можност да пишувам на странски дискусии?
Да, но само на официјалниот јазик на земјата, или на Англиски. Официјалниот јазик на интернационалниот форум е Англиски.

2. Што е тоа јавен акаунт?
Јавниот профил е јавно достапен налог во PowerPlay Manager. Пристапот е доделен на сите страници од оваа игра иако лицето не е регистрирано или логирано во играта. Можете да внесете овој профил со користење на директен линк за одредена страница, или преку автоматска пријава во случај на неактивност за одреден период. Во овој профил, тоа не е можно да се сеиспрати коментари во форумите или пошта.

3. Can I get my team back if it was taken from me?
Yes, you can restore your team for credits on the same page where a new team is created, but only if it was revoked due to inactivity or at your own request. A team that was revoked because of bankruptcy or insufficient number of players cannot be restored. It is also not possible to restore a team which has been taken over by another manager or a team which has been removed from the league structure.