Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Подесувања

Променете корисничко име

Корисничкото име може да се смени само еднаш. По праќање на вашето барање, новото корисничко име мора да биде одобрено. Ќе бидете известени за промената преку e-mail. Отако ќе го смените, нема да можете да се логирате со старото. Менувањето е опција од ПЛУС пакетот.

Цена во кредити: 100
Моментална лозинка
Ново корисничко име


Промена на лозинка

Моментална лозинка
Нова лозинка
Внеси ја лозинката повторно


Промена на e-mail

Внимание: Доколку ја промените e-mail адресата, вие морате да го верификувате повторно.

Моментална лозинка
Е-мејл


Промена на јазик

Јазик


Променете временска зона

Временска зона

Austria
Belgium
Cameroon
Croatia
Czech republic
Denmark
France
Germany
Hungary
Italy
Netherlands
Norway
Poland
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland

Профил заменик

Ако знаете дека не сте во можност во можност да влезете во вашиот профил за подолг период, можете да доделите еден корисник да управуваат со вашиот тим во ваше отсуство. Оваа дозвола се дава за период од најмногу 30 дена или додека не се повлече. Со цел да се користи оваа функција, вие и вашиот заменик мора да сте претплатени за ПРО пакет во кој било спорт за најмалку 30 дена.

Корисничко име на "заменителот":


Вие сте "заменител" на

Моментално не сте "заменител" на ниту еден корисник.


Регион

Одберете ги вашиот регион со внимание. Можете да го промените само еднаш годишно.

РегионFacebook поврзување

Ако сакате да влезете на вашиот профил со еден клик преку Facebook, без пополнување на податоците за логирање, можете да го поврзете вашиот профил со Facebook. Всушност прво што треба да направите е да се логирате на вашиот Facebook профил.
Навигација за главното мени

Одберете го методот за навигација кој ви одговара.Првата опција значи дека треба да кликнете на содржината на главното мени за да го видите второто ниво на менито.Со втората опција,доволно е да го движите глувчето над секоја од содржините на менито.Известувања

Можете да ги вклучите и да ги исклучите известувањата од форумот овдека.Кога се вклучени,добивате известувања секогаш кога некој ќе одговори на вашите постови.