Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Преведувач lars74

Мемаџер ID: 169766

Пријатели


Вкупно пријатели: 72
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Lachezar Lalev
Датум на раѓање 1974-09-14
Возраст 45 (роденден за 233 дена)
Налогот е создаден 2009-01-26 (Позиција: 132747)
Држава и регион Бугарија Бугарија, Sofia
Јазици
Пол Машко
Логирања 5507 (Позиција: 3862)
Активност 5m 23d 8h 16m (Позиција: 7232)

Тимови


Хокеј тим
Бугарија CSKA Nadezhda
Бугарија I.1
Искуство
2176 - експерт
Фудбалски тим
Бугарија Arsenal Sofia
Бугарија II.3
Искуство
3046 - експерт
Handball team
Бугарија Tepava Utd
Бугарија I.1
Искуство
2131 - експерт
Basketball team
Бугарија CSKA Sofia
Бугарија I.1
Искуство
1767 - експерт

Менаџерски награди


4x
16x
6x
11x
10x
8x
15x
5x
7x
6x
3x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-24 06:22:14
2020-01-23 19:46:29
2020-01-23 16:48:02
2020-01-23 07:33:58
2020-01-22 07:14:50