Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Преведувач Mitte Keegi

Мемаџер ID: 12309
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 403
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Margus L
Датум на раѓање 1990-06-14
Возраст 29 (роденден за 140 дена)
Налогот е создаден 2007-08-30 (Позиција: 11381)
Држава и регион Естонија Естонија, Viljandimaa
Јазици
Пол Машко
Логирања 4003 (Позиција: 7147)
Активност 1y 6m 17d 7h 21m (Позиција: 922)

Тимови


Фудбалски тим
Естонија Organized Chaos FC
Естонија II.1
Искуство
78 - аматер

Менаџерски награди


8x
6x
6x
6x
17x
6x
5x
8x
4x
2x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-23 00:54:23
2020-01-16 15:39:23
2020-01-15 23:53:49
2020-01-12 20:13:00
2020-01-11 12:41:03