Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Личност блиска на PPM тимот grab

Мемаџер ID: 894

Пријатели


Вкупно пријатели: 228
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2007-05-28 (Позиција: 806)
Држава и регион Словачка Словачка, Trenčiansky
Јазици
Логирања 10627 (Позиција: 663)
Активност 1y 9m 13d 16h 21m (Позиција: 707)

Тимови


Хокеј тим
Словачка HK Omšenie
Словачка II.3
Искуство
4315 - експерт
Фудбалски тим
Словачка FC Omšenie
Словачка III.9
Искуство
3938 - експерт

Менаџерски награди


5x
5x
11x
9x
10x
13x
4x
5x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-12-06 20:49:54
2021-12-06 15:12:45
2021-12-06 07:26:51
2021-12-04 07:42:10
2021-12-03 20:53:46