Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Преведувач ET Parma 2007

Мемаџер ID: 1781

Пријатели


Вкупно пријатели: 25
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Emilio
Налогот е создаден 2007-05-31 (Позиција: 1646)
Држава и регион Италија Италија, Emilia Romagna
Јазици
Пол Машко
Логирања 6958 (Позиција: 2091)
Активност 6m 22d 23h 36m (Позиција: 5910)

Тимови


Хокеј тим
Италија ET Parma 2009
Италија II.3
Искуство
3794 - експерт
Basketball team
Италија Parma Cheesemakers
Италија II.3
Искуство
1954 - експерт

Менаџерски награди


5x
2x
3x
8x
6x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-22 15:31:30
2020-01-21 13:52:21
2020-01-20 14:07:21
2020-01-19 22:49:13
2020-01-17 13:54:13