Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Капитен на националниот тим Финска cd008

Мемаџер ID: 487032
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 87
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2010-09-15 (Позиција: 325692)
Држава и регион Финска Финска, Kanta-Häme
Јазици
Логирања 10740 (Позиција: 636)
Активност 1y 7m 10d 14h 32m (Позиција: 916)

Тимови


Хокеј тим
Финска Blue Jackets
Финска I.1
Искуство
3785 - експерт
Фудбалски тим
Финска FC loppi team
Финска I.1
Искуство
3780 - експерт
Handball team
Финска Rocks Riihimäki
Финска I.1
Искуство
2808 - експерт
Basketball team
Финска Ryttylä Raptors
Финска II.3
Искуство
2507 - експерт

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-10-20 14:27:21
2021-10-20 08:07:05
2021-10-19 19:35:31
2021-10-19 15:12:04
2021-10-18 15:43:39