Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Преведувач WalterWhite

Мемаџер ID: 10893
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 134
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Patrik Posavec
Датум на раѓање 1993-03-08
Возраст 26 (роденден за 39 дена)
Налогот е создаден 2007-08-18 (Позиција: 10262)
Држава и регион Хрватска Хрватска, Varaždin
Јазици
Пол Машко
Логирања 11857 (Позиција: 281)
Активност 11m 26d 16h 7m (Позиција: 2479)

Тимови


Хокеј тим
Хрватска HC Peaky Blinders
Хрватска II.3
Искуство
546 - ветеран
Фудбалски тим
Хрватска NK Peaky Blinders
Хрватска II.1
Искуство
512 - ветеран
Handball team
Хрватска RK Peaky Blinders
Хрватска II.2
Искуство
510 - ветеран
Basketball team
Хрватска KK Peaky Blinders
Хрватска II.1
Искуство
508 - ветеран

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-28 12:20:04
2020-01-26 19:46:09
2020-01-25 13:21:47
2020-01-22 07:59:05
2020-01-20 11:28:32