Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Контролор Vladimír Kollár

Мемаџер ID: 593072

Пријатели


Вкупно пријатели: 120
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2011-01-21 (Позиција: 386656)
Држава и регион Словачка Словачка, Bratislavský
Јазици
Логирања 3205 (Позиција: 10561)
Активност 2y 2m 1d 7h 48m (Позиција: 407)

Тимови


Хокеј тим
Словачка Ovsištskí Vlkodlaci
Словачка III.9
Искуство
1929 - експерт
Basketball team
Словачка BK Ovsište Luckers
Словачка III.4
Искуство
624 - експерт

Менаџерски награди


13x
5x
5x
6x
3x
15x
12x
5x
5x
3x
3x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-11-30 23:23:20
2021-11-29 19:51:57
2021-11-28 20:10:19
2021-11-27 18:28:40
2021-11-26 15:46:16