Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Развивач во живо Mazakis

Мемаџер ID: 35

Пријатели


Вкупно пријатели: 498
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Martin
Датум на раѓање 1969-01-31
Возраст 50 (роденден за 5 дена)
Налогот е создаден 2007-05-03 (Позиција: 15)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Ústecký kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 13230 (Позиција: 169)
Активност 2y 13d 14h 37m (Позиција: 437)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка Hirschkalb Sudety
Република Чешка II.4
Искуство
3833 - експерт
Фудбалски тим
Република Чешка Hirschkalb Sudety
Република Чешка II.4
Искуство
3468 - експерт
Handball team
Република Чешка Hirschkalb Sudety
Република Чешка II.2
Искуство
2412 - експерт
Basketball team
Република Чешка Hirschkalb Sudety
Република Чешка II.2
Искуство
2025 - експерт

Менаџерски награди


52x
24x
21x
21x
40x
27x
49x
29x
18x
12x
22x
14x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-25 10:29:02
2020-01-24 18:59:13
2020-01-24 10:01:00
2020-01-23 20:12:45
2020-01-23 08:55:06