Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Личност блиска на PPM тимот canucks357

Мемаџер ID: 209634
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 356
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-03-31 (Позиција: 155135)
Држава и регион Канада Канада, Ontario
Јазици
Логирања 19278 (Позиција: 35)
Активност 2y 3m 29d 8h 26m (Позиција: 319)

Тимови


Хокеј тим
Канада Royal City Redshift
Канада I.1
Искуство
4180 - експерт
Фудбалски тим
Канада Ontario Alpha Particles
Канада I.1
Искуство
3821 - експерт
Handball team
Канада Royal City Teslas
Канада I.1
Искуство
2711 - експерт
Basketball team
Канада Royal City Principia
Канада I.1
Искуство
2308 - експерт

Менаџерски награди


12x
3x
4x
4x
10x
17x
10x
5x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-10-19 14:09:05
2021-10-18 16:30:03
2021-10-16 13:20:07
2021-10-15 14:07:28
2021-10-15 06:22:09