Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Помошници

PPM состаноци
Pezinok, Pezinok
16.11.2011 18:00
Број на менаџери: 15
Видете кои дојдоа и превземаа фотографии!

Дали има нешто во играта што не разбирате? Дали ви треба совет?

Можете да ги прашате нашите помошници за совет. Пратете им порака и тие ќе ви помогнат со задоволство.
Корисник Јазик  
Капитен на националниот тим Белорусија Cerber88 English Беларуская 
Помошник Zanetti Беларуская Русский 

Можете да ги контактирате овие помошници на следниов јазик: Беларуская Беларуская