Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Пропаганда

Овдека можете да ги најдете банерите од ППМ во овој сектор.Можете да изберете банер од десното мени зависно од тоа која големина сакате.Ќе му помогнете на ППМ да порасне во поголема заедница ставајќи го банерот на вашиот вебсајт или помагајќи да го ставите на вебсајтот на вашите пријатели.Ако имате добра врска со вебсајт кој би сакал размена на банер,контактирајте не на support@powerplaymanager.com.Ви благодарам!

Банери 468x60

Хокеј на мраз - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!
<a href="http://www.powerplaymanager.com/r23/hockey/mk/"><img alt="Хокеј на мраз - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!" title="Хокеј на мраз - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!" style="border:none; width:468px; height:60px;" src="https://appspowerplaymanager.vshcdn.net/images/ppm/banners/banner_468x60_49.gif" /></a>
Фудбал - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!
<a href="http://www.powerplaymanager.com/r23/soccer/mk/"><img alt="Фудбал - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!" title="Фудбал - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!" style="border:none; width:468px; height:60px;" src="https://appspowerplaymanager.vshcdn.net/images/ppm/banners/banner_468x60_72.gif" /></a>

Банери 88x31

Хокеј на мраз - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!
<a href="http://www.powerplaymanager.com/r23/hockey/mk/"><img alt="Хокеј на мраз - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!" title="Хокеј на мраз - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!" style="border:none; width:88px; height:31px;" src="https://appspowerplaymanager.vshcdn.net/images/ppm/banners/banner_88x31_01.gif" /></a>
Фудбал - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!
<a href="http://www.powerplaymanager.com/r23/soccer/mk/"><img alt="Фудбал - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!" title="Фудбал - Online Игри - Уживајте во вкусот на победата!" style="border:none; width:88px; height:31px;" src="https://appspowerplaymanager.vshcdn.net/images/ppm/banners/banner_88x31_06.gif" /></a>
Напиши:
Сите
Омилени
PPM
Хокеј на мраз
Фудбал
Ракомет
Kошарка
Tенис
Формула 1
Биатлон
Одбојка
Бејзбол

Димензија:
980x90
970x100
970x90
920x47
750x100
728x90
680x75
660x90
600x300
600x100
576x108
540x270
540x240
500x100
480x179
468x90
468x60
450x50
380x64
360x180
360x160
345x230
331x280
300x600
300x350
300x300
300x250
300x200
300x180
300x150
300x100
300x80
265x265
250x250
250x240
250x150
240x120
220x550
220x60
230x230
200x250
200x200
200x100
180x297
180x250
180x180
180x100
180x90
180x80
180x60
174x70
170x70
165x50
164x122
162x72
160x600
160x460
160x400
160x350
160x250
160x160
160x120
160x70
160x60
150x350
150x150
146x52
140x140
140x100
140x50
130x100
125x125
120x600
120x240
120x120
120x60
117x50
110x50
105x78
100x170
96x96
90x90
90x60
88x31
80x15
69x69
60x90