Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: homerzimpzon

Мемаџер ID: 179282
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 139
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Датум на раѓање 1977-01-01
Возраст 42 (роденден за 73 дена)
Налогот е создаден 2009-02-09 (Позиција: 139069)
Држава и регион Италија Италија, Liguria
Јазици
Пол Машко
Логирања 5385 (Позиција: 3965)
Активност 7m 1d 19h 50m (Позиција: 5500)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2017-03-11 04:08:58
2017-03-08 02:34:21
2017-03-07 03:08:05
2017-03-04 04:05:33
2017-03-03 03:23:21