Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: wildone79

Мемаџер ID: 161542
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 340
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Kamil Procházka
Датум на раѓање 1979-06-04
Возраст 40 (роденден за 286 дена)
Налогот е создаден 2009-01-14 (Позиција: 126890)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Hlavní město Praha
Јазици
Пол Машко
Логирања 7801 (Позиција: 1336)
Активност 1y 7d 15h 49m (Позиција: 2234)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2015-08-09 20:39:57
2015-04-25 20:47:23
2015-02-06 11:14:44
2015-02-03 03:55:04
2015-01-12 19:03:39