Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Република Чешка mosbar

Мемаџер ID: 294210
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 80
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Zdenek
Датум на раѓање 1966-02-16
Возраст 53 (роденден за 178 дена)
Налогот е создаден 2009-09-17 (Позиција: 204720)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Jihomoravský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 6900 (Позиција: 2022)
Активност 2y 17d 19h 2m (Позиција: 415)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка HC SAHARA Břeclav
Република Чешка II.1
Искуство
3590 - експерт
Фудбалски тим
Република Чешка FK Sahara Břeclav
Република Чешка II.4
Искуство
3322 - експерт
Handball team
Република Чешка HC Sahara Břeclav
Република Чешка II.2
Искуство
2248 - експерт

Менаџерски награди


53x
23x
24x
38x
25x
12x
17x
12x
28x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-22 07:07:43
2019-08-21 19:05:53
2019-08-21 07:12:51
2019-08-20 16:03:44
2019-08-20 07:16:21