Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Terry85

Мемаџер ID: 414014

Пријатели


Вкупно пријатели: 466
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Tereza
Датум на раѓање 1985-04-03
Возраст 35 (роденден за 364 дена)
Налогот е создаден 2010-04-30 (Позиција: 283304)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Hlavní město Praha
Јазици
Пол Женско
Логирања 5568 (Позиција: 3859)
Активност 10m 8d 6h 36m (Позиција: 3186)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка Cincinnati Stingers
Република Чешка III.7
Искуство
3328 - експерт
Фудбалски тим
Република Чешка Hamerland SV
Република Чешка III.8
Искуство
3291 - експерт
Handball team
Република Чешка Hamerland SV
Република Чешка III.8
Искуство
2229 - експерт
Basketball team
Република Чешка Hamerland SV
Република Чешка I.1
Искуство
1876 - експерт

Менаџерски награди


43x
7x
8x
23x
63x
23x
8x
11x
12x
19x
8x
20x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-04-04 12:20:42
2020-04-03 20:53:59
2020-04-03 08:52:25
2020-04-02 05:22:29
2020-04-01 19:43:46