Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Најмногу организирани кредитни турнири во фудбал

Поз Корисничко име Држава БројНаграда
1 MarcinK Полска Полска 24 Сребро
2 ales72 Република Чешка Република Чешка 20 Сребро
3 Капитен на националниот тим Шпанија Deudermont Шпанија Шпанија 18 Бронза
4 Сопственик на ПРО пакет Италија fritzus Италија Италија 17 Бронза
5 Личност блиска на PPM тимот Dinco Словачка Словачка 16 Бронза
6 Капитен на националниот тим Шведска Niklazzon Шведска Шведска 14 Бронза
7 opox Република Чешка Република Чешка 14 Бронза
8 kerny Словачка Словачка 13 Бронза
9 sanchez Италија Италија 11 Бронза
10 RENE DRAGO Словачка Словачка 11 Бронза
11 MastroLupo Италија Италија 10 Бронза
12 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Peshke Република Чешка Република Чешка 9 -
13 zukir Република Чешка Република Чешка 9 -
14 tornillo7 Аргентина Аргентина 8 -
15 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Tamanek Република Чешка Република Чешка 8 -
16 feno Словачка Словачка 8 -
17 Личност блиска на PPM тимот canucks357 Канада Канада 8 -
18 PeSaPe Република Чешка Република Чешка 8 -
19 kohutko Словачка Словачка 7 -
20 Капитен на националниот тим Русија biatlon2000 Русија Русија 7 -
21 Развивач во PowerPlay Manager проектот gord007 Република Чешка Република Чешка 7 -
22 Gamemaster lubosko Словачка Словачка 7 -
23 vladimir34 Русија Русија 7 -
24 Членови на националниот тим за поддршка Унгарија arkrektor Унгарија Унгарија 6 -
25 remoreto Словачка Словачка 6 -
26 djdizel Полска Полска 6 -
27 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Jan Nestor Република Чешка Република Чешка 6 -
28 wildone79 Република Чешка Република Чешка 6 -
29 elsan Словачка Словачка 6 -
30 hancock1981 Словачка Словачка 6 -
31 Личност блиска на PPM тимот Temlis Република Чешка Република Чешка 6 -
32 Капитен на националниот тим Унгарија ferrri Унгарија Унгарија 6 -
33 BanketikRoman Белорусија Белорусија 5 -
34 Преведувач NoviK Република Чешка Република Чешка 5 -
35 Gamemaster Ramon Diaz Аргентина Аргентина 5 -
36 Usinas Аргентина Аргентина 5 -
37 Сопственик на ПРО пакет Бугарија Fikov Бугарија Бугарија 5 -
38 Сопственик на ПРО пакет Унгарија Tseby Унгарија Унгарија 5 -
39 sadists Латвија Латвија 5 -
40 Сопственик на ПРО пакет Романија Miluca Романија Романија 5 -
41 fjsd36 Мексико Мексико 4 -
42 Модератор JesR1988 Холандија Холандија 4 -
43 mashunemses Швајцарија Швајцарија 4 -
44 Капитен на националниот тим Аргентина D49 Аргентина Аргентина 4 -
45 fargc Бразил Бразил 4 -
46 roreno10 Словачка Словачка 4 -
47 Членови на националниот тим за поддршка Романија Juniorul Романија Романија 4 -
48 zdestr Република Чешка Република Чешка 4 -
49 Goriz Аргентина Аргентина 4 -
50 Linus Dahlgren Шведска Шведска 4 -