Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Италија fritzus

Мемаџер ID: 149222

Пријатели


Вкупно пријатели: 52
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2008-12-20 (Позиција: 117769)
Држава и регион Италија Италија, Lombardia
Јазици
Логирања 7490 (Позиција: 2169)
Активност 1y 10m 6d 14h 47m (Позиција: 635)

Тимови


Фудбалски тим
Италија Mediolanum FC
Италија II.1
Искуство
3971 - експерт

Менаџерски награди


76x
107x
83x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-10-23 15:49:04
2021-10-22 09:40:43
2021-10-21 12:15:44
2021-10-20 11:26:54
2021-10-19 11:11:54