Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: kerny

Мемаџер ID: 15210

Пријатели


Вкупно пријатели: 105
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2007-09-19 (Позиција: 13135)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Логирања 2938 (Позиција: 12128)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2017-05-24 11:45:50
2017-05-22 17:32:34
2017-05-22 00:17:03
2017-05-20 13:02:33
2017-05-19 11:24:35