Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Франција babou45

Мемаџер ID: 1358177

Пријатели


Вкупно пријатели: 75
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Датум на раѓање 1965-08-12
Возраст 54 (роденден за 355 дена)
Налогот е создаден 2013-05-26 (Позиција: 751057)
Држава и регион Франција Франција, Île-de-France
Јазици
Пол Машко
Логирања 11512 (Позиција: 287)
Активност 1y 2m 6d 18h 35m (Позиција: 1682)

Тимови


Хокеј тим
Франција Fbleau imperials deers
Франција I.1
Искуство
2274 - експерт
Фудбалски тим
Франција FC BLEAU
Франција I.1
Искуство
2105 - експерт
Handball team
Франција HC.BLEAU
Франција I.1
Искуство
2050 - експерт
Basketball team
Франција BC FBLEAU
Франција I.1
Искуство
1880 - експерт

Менаџерски награди


42x
49x
44x
39x
30x
35x
44x
44x
38x
43x
69x
23x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-23 15:55:41
2019-08-23 08:42:52
2019-08-22 21:40:26
2019-08-22 08:26:57
2019-08-21 18:19:13