Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Most credit tournaments organized in handball

Поз Корисничко име Држава БројНаграда
1 Капитен на националниот тим Романија leonidas2 Романија Романија 20 Сребро
2 Главен модератор Zdenall Република Чешка Република Чешка 16 Бронза
3 pablomoyelak Аргентина Аргентина 16 Бронза
4 Капитен на националниот тим Русија biatlon2000 Русија Русија 12 Бронза
5 Капитен на националниот тим Шпанија Deudermont Шпанија Шпанија 11 Бронза
6 Надзорник на тимот за подршка Niklazzon Шведска Шведска 9 -
7 Личност блиска на PPM тимот canucks357 Канада Канада 7 -
8 Сопственик на ПРО пакет Словачка Pit Stastny Словачка Словачка 7 -
9 Личност блиска на PPM тимот lubosko Словачка Словачка 6 -
10 marsrover САД САД 6 -
11 PeSaPe Република Чешка Република Чешка 6 -
12 WasUpNerd САД САД 6 -
13 Cheerin Франција Франција 6 -
14 Личност блиска на PPM тимот McRoyal Германија Германија 5 -
15 Baranoid Унгарија Унгарија 5 -
16 Mr.Swiftik Словачка Словачка 4 -
17 RENE DRAGO Словачка Словачка 4 -
18 Модератор sergej158 Република Чешка Република Чешка 4 -
19 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка miraboss Република Чешка Република Чешка 4 -
20 Личност блиска на PPM тимот greub Франција Франција 4 -
21 Капитен на националниот тим Хрватска Iniesta1 Хрватска Хрватска 4 -
22 Сопственик на ПРО пакет Франција babou45 Франција Франција 4 -
23 Huddy Република Чешка Република Чешка 4 -
24 Alan Smith Унгарија Унгарија 4 -
25 Модератор jegenda Хрватска Хрватска 3 -
26 cyrillou13 Франција Франција 3 -
27 jozefos1 Словачка Словачка 3 -
28 metro56 Португалија Португалија 3 -
29 BlackRoses Словачка Словачка 3 -
30 Gomoco Полска Полска 3 -
31 matuldo97 Словачка Словачка 3 -
32 Linus Dahlgren Шведска Шведска 3 -
33 Сопственик на ПРО пакет Русија Nocturnal Stalker Русија Русија 3 -
34 Dominuss Република Чешка Република Чешка 3 -
35 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка zdestr Република Чешка Република Чешка 3 -
36 Сопственик на ПРО пакет Белгија trapper123 Белгија Белгија 3 -
37 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Floda Република Чешка Република Чешка 2 -
38 Mario10 Словачка Словачка 2 -
39 misula Република Чешка Република Чешка 2 -
40 Сопственик на ПРО пакет Словачка jopo74 Словачка Словачка 2 -
41 Сопственик на ПРО пакет Србија Marinko1989 Србија Србија 2 -
42 Born117 Франција Франција 2 -
43 misko007 Србија Србија 2 -
44 Lubczyk Полска Полска 2 -
45 kijolik Република Чешка Република Чешка 2 -
46 dudus123 Словачка Словачка 2 -
47 Сопственик на ПРО пакет Грција babis1973 Грција Грција 2 -
48 zoran ns Србија Србија 2 -
49 jojo2000 Швајцарија Швајцарија 2 -
50 Mirooo Словачка Словачка 2 -