Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка BlackRoses

Мемаџер ID: 69693

Пријатели


Вкупно пријатели: 148
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Michal Orčík
Датум на раѓање 1986-12-23
Возраст 32 (роденден за 123 дена)
Налогот е создаден 2008-06-01 (Позиција: 55431)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Пол Машко
Логирања 7332 (Позиција: 1659)
Активност 1y 17d 4h 26m (Позиција: 2114)

Тимови


Хокеј тим
Словачка In Memoriam
Словачка IV.7
Искуство
142 - професионален

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-03 20:28:30
2019-07-27 22:16:24
2019-07-27 07:50:36
2019-07-23 07:28:32
2019-07-22 06:43:15