Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Linus Dahlgren

Мемаџер ID: 733302
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 170
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Linus Dahlgren
Датум на раѓање 1988-02-07
Возраст 31 (роденден за 170 дена)
Налогот е создаден 2011-06-15 (Позиција: 461446)
Држава и регион Шведска Шведска, Skåne
Јазици
Пол Машко
Логирања 4676 (Позиција: 5253)
Активност 1y 9m 15d 13h 33m (Позиција: 606)

Менаџерски награди


4x
3x
2x
2x
6x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2016-01-19 14:58:18
2016-01-19 07:35:44
2016-01-18 07:25:21
2016-01-17 10:03:43
2016-01-16 11:21:28