Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Аргентина pablomoyelak

Мемаџер ID: 1111351
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 177
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Pablo Álvarez Moyelak
Датум на раѓање 1972-09-30
Возраст 46 (роденден за 36 дена)
Налогот е создаден 2012-08-18 (Позиција: 648978)
Држава и регион Аргентина Аргентина, Chubut
Јазици
Пол Машко
Логирања 5267 (Позиција: 4101)
Активност 1y 1m 17d 4h 51m (Позиција: 1859)

Тимови


Хокеј тим
Аргентина C.A.FLORENTINO AMEGHINO
Аргентина II.2
Искуство
43 - почетник
Фудбалски тим
Аргентина C.A. Florentino Ameghino
Аргентина II.4
Искуство
1622 - експерт
Handball team
Аргентина C.A. Florentino Ameghino
Аргентина I.1
Искуство
1911 - експерт
Basketball team
Аргентина C.A.FLORENTINO AMEGHINO
Аргентина II.3
Искуство
46 - почетник

Менаџерски награди


2x
6x
6x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-19 05:23:38
2019-08-17 07:15:21
2019-08-15 06:19:21
2019-08-14 20:40:55
2019-08-12 07:10:24