Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Личност блиска на PPM тимот McRoyal

Мемаџер ID: 499773
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 74
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2010-10-01 (Позиција: 332854)
Држава и регион Германија Германија, Nordrhein-Westfalen
Јазици
Логирања 7555 (Позиција: 2109)
Активност 3y 8m 19h 47m (Позиција: 52)

Менаџерски награди


46x
15x
30x
31x
22x
12x
15x
7x
10x
5x
8x
21x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-04-17 21:38:47
2020-04-16 20:41:21
2020-04-15 22:29:34
2020-04-14 21:18:42
2020-04-13 09:36:19