Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Капитен на националниот тим Хрватска Iniesta1

Мемаџер ID: 476665
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 120
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2010-09-02 (Позиција: 320137)
Држава и регион Хрватска Хрватска, Split
Јазици
Логирања 9360 (Позиција: 1047)
Активност 9m 14h 10m (Позиција: 4151)

Тимови


Хокеј тим
Хрватска NajgoraEkipaIkad
Хрватска I.1
Искуство
2268 - експерт
Фудбалски тим
Хрватска BarcaXavi
Хрватска I.1
Искуство
3458 - експерт
Handball team
Хрватска Divljaci
Хрватска II.3
Искуство
2583 - експерт
Basketball team
Хрватска Divljaci
Хрватска I.1
Искуство
2493 - експерт

Менаџерски награди


4x
14x
8x
14x
9x
36x
9x
256x
58x
10x
8x
13x
60x
2x
4x
3x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-10-19 23:45:06
2021-10-19 16:39:38
2021-10-18 22:51:11
2021-10-17 22:38:48
2021-10-16 09:42:35