Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Huddy

Мемаџер ID: 284871
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 2
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Karol Mrázik
Датум на раѓање 1978-04-17
Возраст 41 (роденден за 239 дена)
Налогот е создаден 2009-08-27 (Позиција: 198825)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Moravskoslezský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 6313 (Позиција: 2606)
Активност 1y 7m 11d 18h 47m (Позиција: 791)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка HSC CADUCEUS
Република Чешка III.16
Искуство
3334 - експерт
Фудбалски тим
Република Чешка HSC CADUCEUS
Република Чешка III.14
Искуство
3032 - експерт
Basketball team
Република Чешка HSC CADUCEUS
Република Чешка II.2
Искуство
1602 - експерт

Менаџерски награди


10x
14x
28x
9x
7x
7x
8x
8x
27x
23x
5x
27x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-22 02:58:04
2019-08-20 01:20:54
2019-08-14 03:20:23
2019-08-11 22:51:58
2019-08-08 12:32:11