Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: metro56

Мемаџер ID: 520490
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 337
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Álvaro Ribeiro
Датум на раѓање 1971-10-17
Возраст 48 (роденден за 365 дена)
Налогот е создаден 2010-10-24 (Позиција: 345092)
Држава и регион Португалија Португалија, Porto - Grande Porto
Јазици
Пол Машко
Логирања 5852 (Позиција: 3247)
Активност 1y 2m 22d 19h 17m (Позиција: 1563)

Менаџерски награди


4x
7x
11x
4x
8x
10x
6x
5x
6x
4x
3x
6x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-06-19 11:51:39
2019-06-04 22:26:47
2019-05-14 11:49:50
2019-04-17 10:57:56
2019-03-18 20:18:26