Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Република Чешка miraboss

Мемаџер ID: 852606
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 93
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2011-10-06 (Позиција: 524386)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Hlavní město Praha
Јазици
Логирања 18567 (Позиција: 44)
Активност 1y 10m 13d 13h 59m (Позиција: 620)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка HC 1.Bigboss team Pirates
Република Чешка III.16
Искуство
3654 - експерт
Фудбалски тим
Република Чешка Fc 1.Bigboss team
Република Чешка II.4
Искуство
3661 - експерт
Handball team
Република Чешка HandballBigbossclubPraha
Република Чешка I.1
Искуство
3068 - експерт
Basketball team
Република Чешка 1.Mega Czech Bigboss club
Република Чешка I.1
Искуство
2671 - експерт

Менаџерски награди


572x
292x
135x
238x
64x
118x
546x
21x
20x
30x
284x
140x

Трофеи на менаџерот


Најнови настани на менаџерот


Сопственик на ПРО пакет Република Чешка miraboss стана пријател со Amom

Последни логирања


2021-10-20 11:57:22
2021-10-20 10:01:58
2021-10-20 08:29:14
2021-10-19 23:08:34
2021-10-19 17:22:41