Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Most credit tournaments organized in basketball

Поз Корисничко име Држава БројНаграда
1 Главен модератор Zdenall Република Чешка Република Чешка 31 Злато
2 Сопственик на ПРО пакет Франција babou45 Франција Франција 19 Бронза
3 Капитен на националниот тим Португалија metro56 Португалија Португалија 17 Бронза
4 Сопственик на ПРО пакет Хрватска tomi2108 Хрватска Хрватска 10 Бронза
5 Капитен на националниот тим Хрватска Iniesta1 Хрватска Хрватска 10 Бронза
6 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Piotr Balszoi Република Чешка Република Чешка 10 Бронза
7 Linus Dahlgren Шведска Шведска 6 -
8 Сопственик на ПРО пакет Словачка Pit Stastny Словачка Словачка 5 -
9 Сопственик на ПРО пакет Франција Ziggy59 Франција Франција 5 -
10 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка prajouda Република Чешка Република Чешка 4 -
11 Marinko1989 Србија Србија 4 -
12 Banjo R Република Чешка Република Чешка 4 -
13 altitude Кина Кина 3 -
14 Главен тестирач nikolalc Србија Србија 3 -
15 sadists Латвија Латвија 3 -
16 Капитен на националниот тим Шведска Niklazzon Шведска Шведска 3 -
17 opox Република Чешка Република Чешка 3 -
18 otaner Бразил Бразил 3 -
19 Модератор jvr826 Аргентина Аргентина 3 -
20 Сопственик на ПРО пакет Хрватска Validus Хрватска Хрватска 3 -
21 Личност блиска на PPM тимот Temlis Република Чешка Република Чешка 3 -
22 piettasenristi Финска Финска 2 -
23 Капитен на националниот тим Шпанија Deudermont Шпанија Шпанија 2 -
24 KYNHZATNAV Белорусија Белорусија 2 -
25 Сопственик на ПРО пакет Словачка Vladino Словачка Словачка 2 -
26 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Dmitri Annin Република Чешка Република Чешка 2 -
27 Капитен на националниот тим Аргентина D49 Аргентина Аргентина 2 -
28 panther Холандија Холандија 2 -
29 MarcinK Полска Полска 2 -
30 MakeleleJR Португалија Португалија 2 -
31 maafree Латвија Латвија 2 -
32 Капитен на националниот тим Грција kkoulgr Грција Грција 2 -
33 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Miki63 Република Чешка Република Чешка 2 -
34 Капитен на националниот тим Германија Schlumpf Германија Германија 2 -
35 svicko63 Република Чешка Република Чешка 2 -
36 Totanic Литванија Литванија 2 -
37 asterixas Литванија Литванија 2 -
38 Gamemaster Ankhesenamun Унгарија Унгарија 2 -
39 HrvojeJ Германија Германија 1 -
40 niknikniknik Република Чешка Република Чешка 1 -
41 Помошник Espartacos Бразил Бразил 1 -
42 LDK Литванија Литванија 1 -
43 Сопственик на ПРО пакет Латвија Rudilfs Латвија Латвија 1 -
44 Модератор Kremi Словачка Словачка 1 -
45 Beto Gonza Шпанија Шпанија 1 -
46 Сопственик на ПРО пакет Канада Metropolitain Канада Канада 1 -
47 Сопственик на ПРО пакет Бугарија ilko19 Бугарија Бугарија 1 -
48 Капитен на националниот тим Италија caiocullen Италија Италија 1 -
49 Сопственик на ПРО пакет Франција Jo15071987 Франција Франција 1 -
50 Johny eS Словачка Словачка 1 -