Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка conradi

Мемаџер ID: 1347894
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 457
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Ivan Konrad
Датум на раѓање 1963-06-25
Возраст 56 (роденден за 308 дена)
Налогот е создаден 2013-05-17 (Позиција: 746725)
Држава и регион Словачка Словачка, Banskobystrický
Јазици
Пол Машко
Логирања 10547 (Позиција: 416)
Активност 1y 4m 18d 0h 57m (Позиција: 1173)

Тимови


Хокеј тим
Словачка SHC Urpinner
Словачка IV.9
Искуство
371 - ветеран
Фудбалски тим
Словачка SFC URPÍN
Словачка III.7
Искуство
2017 - експерт
Handball team
Словачка HC URPÍN
Словачка III.3
Искуство
2038 - експерт
Basketball team
Словачка Sport Basquet Urpeen Club
Словачка III.4
Искуство
1881 - експерт

Менаџерски награди


998x
93x
29x
47x
21x
25x
39x
40x
60x
40x
27x
27x
51x
41x
26x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-22 03:19:05
2019-08-21 09:55:27
2019-08-20 21:28:58
2019-08-20 05:54:02
2019-08-19 19:26:25