Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Германија siebi68

Мемаџер ID: 452655

Пријатели


Вкупно пријатели: 7
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2010-07-18 (Позиција: 306571)
Држава и регион Германија Германија, Dresden
Јазици
Пол непознато
Логирања 8293 (Позиција: 1070)
Активност 1y 5m 3d 1h 50m (Позиција: 1091)

Тимови


Фудбалски тим
Германија The Cunnersdorfer
Германија II.4
Искуство
3028 - експерт

Менаџерски награди


65x
155x
86x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-22 05:31:08
2019-08-21 21:09:01
2019-08-21 18:14:24
2019-08-21 05:40:33
2019-08-20 22:05:09