Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет САД Headhog

Мемаџер ID: 48468
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 44
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2008-03-14 (Позиција: 37923)
Држава и регион САД САД, Montana
Јазици
Пол Машко
Логирања 10743 (Позиција: 382)
Активност 11m 26d 17h 29m (Позиција: 2428)

Тимови


Хокеј тим
САД Razorback Thugs
САД I.1
Искуство
3594 - експерт

Менаџерски награди


74x
286x
123x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-25 17:22:58
2019-08-25 13:13:25
2019-08-24 17:09:58
2019-08-24 14:04:03
2019-08-23 15:44:36