Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Латвија Zibenss

Мемаџер ID: 320
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 420
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Aigars
Налогот е создаден 2007-05-27 (Позиција: 252)
Држава и регион Латвија Латвија, Rīga
Јазици
Пол Машко
Логирања 11943 (Позиција: 273)
Активност 4y 10m 16d 4h 51m (Позиција: 9)

Тимови


Хокеј тим
Латвија HK Namejs
Латвија II.4
Искуство
3866 - експерт
Handball team
Латвија RK Namejs
Латвија I.1
Искуство
2413 - експерт

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Најнови настани на менаџерот


Сопственик на ПРО пакет Латвија Zibenss стана пријател со sepsi

Последни логирања


2020-02-25 16:56:54
2020-02-25 07:54:17
2020-02-25 04:50:40
2020-02-24 16:39:37
2020-02-24 10:08:49