Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1280 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: KurkaEvgen

Мемаџер ID: 732512
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 376
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2011-06-14 (Позиција: 461011)
Држава и регион Украина Украина, Chernivtsi
Јазици
Логирања 11001 (Позиција: 471)
Активност 2y 6m 14d 5h 28m (Позиција: 213)

Тимови


Хокеј тим
Украина ХК Любисток
Украина I.1
Искуство
3406 - експерт
Фудбалски тим
Украина Любисток
Украина II.2
Искуство
3407 - експерт
Handball team
Украина Levisticum
Украина I.1
Искуство
2694 - експерт
Basketball team
Украина Levisticum
Украина II.1
Искуство
2294 - експерт

Менаџерски награди


13x
3x
6x
2x
6x
2x
2x
14x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Најнови настани на менаџерот


KurkaEvgen не е повеќе пријател со Camry, karkas, Moskit666, Matej Mir, dest73, ciuprian, Vinnie P

Последни логирања


2020-10-26 07:19:44
2020-10-25 18:17:39
2020-10-25 16:31:41
2020-10-25 11:52:15
2020-10-25 09:23:08