Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: lujoman

Мемаџер ID: 759573
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 102
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2011-07-06 (Позиција: 473572)
Држава и регион Шведска Шведска, Östergötland
Јазици
Логирања 4887 (Позиција: 5609)
Активност 2y 24d 23h 55m (Позиција: 474)

Менаџерски награди


2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2018-06-01 17:31:27
2018-05-31 20:28:36
2018-05-31 18:14:35
2018-05-30 07:23:10
2018-05-28 19:57:04