Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка Behemond

Мемаџер ID: 206468

Пријатели


Вкупно пријатели: 29
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Peter
Датум на раѓање 1988-02-07
Возраст 31 (роденден за 115 дена)
Налогот е создаден 2009-03-26 (Позиција: 153291)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Пол Машко
Логирања 56735 (Позиција: 1)
Активност 4y 2m 11d 4h 19m (Позиција: 22)

Тимови


Хокеј тим
Словачка HK Strážky Junáci
Словачка III.14
Искуство
3722 - експерт

Менаџерски награди


21x
13x
26x
22x
5x
9x
13x
5x
9x
13x
5x
4x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-15 22:43:51
2019-10-15 21:59:54
2019-10-15 19:50:27
2019-10-15 19:16:56
2019-10-15 18:28:03